Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Het water met de vlokken 20 min. laten kneden in 1ste versnelling. Daarna 6 min. in 1ste versnelling met toevoeging van de Sapore Salome, het zout en de Rustic CL. Vervolgens 6 min. in 2de versnelling met toevoeging van de gist.
Deegtemperatuur
26°C
Massarijs
20 min.
Afwegen
920 g en opbollen.
Bolrijs
20 min.
Opmaak
De vooraf ingevette bavaroisring door de vlokken rollen. Het deeg opbollen en in een vorm plaatsen.
Eindrijs
60 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Bebloemen en insnijden.
Oventemperatuur
Inovenen aan 240°C en dan onmiddellijk naar 230°C laten zakken.
Baktijd
50 min. met stoomtoevoeging. De laatste 10 min. van de baktijd, de sleutel openen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.