Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
De Tegral Vita+ Havermout 20 min. laten voorweken in 55% water. De gist en de S500 Kimo Short vervolgens toevoegen. Dit doen we om een betere waterabsorptie en een betere glutenontwikkeling te hebben (autolyse).
Kneedtijd (spiraal)
6 min. in 1ste versnelling en 5-7 min. in 2de versnelling. Bij het begin van de 2de versnelling, het resterende water toevoegen.
Deegtemperatuur
22°C
Massarijs
5 min.
Afwegen
720 g
Bolrijs
10 min.
Opmaak
Lang maken en 45 min. op platen plaatsen in de shockvriezer op -25°C. Daarna in plastiek verpakken en op -18°C bewaren.
Eindrijs
De broden uit de diepvries halen en op tapijt in de remrijskast of in de frigo plaatsen.
Decoratie voor het bakken
5 min. voor het inovenen, het brood bebloemen met roggebloem en 2 keer insnijden. Daarna nog 5 min. verder laten rijzen.
Oventemperatuur
Op 230°C inovenen en onmiddellijk naar 220°C laten zakken.
Baktijd
40 min. met stoomtoevoeging. De laatste 10 min. van de baktijd, de sleutel openen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.