Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Not a cookie, not a cake Abrikoos

Ingrediënten

compositie

  1. Amandelkoek deeg
  2. Fruitige marsepeinvulling
  3. Afwerking

werkwijze

opbouw

  • Voorzie het eerste uitgerolde deegstuk van markeringen met een uitsteker van 9 cm, werk hierbij zo zuinig mogelijk. Benevel het deeg licht met water voor betere hechting.
  • Spuit in het midden van elke markering een dop fruitige marsepeinvulling, houd hierbij voldoende afstand van de rand.
  • Plaats het tweede uitgerolde deegstuk eroverheen en druk licht aan om lucht tussen de lagen te vermijden. Steek met de 9 cm uitsteker door het deeg zodat de vulling mooi in het midden zit.
  • Plaats deze discs in een ingevette bakring van 9 cm, doreer het oppervlak tweemaal met Sunset Glaze en bestrooi eventueel met nootjes.
  • Bak het geheel op 170°C gedurende 25-30 minuten met gesloten dampsleutel. Verwijder na het bakken voorzichtig de bakringen.

Ontdek

Gelijkaardige recepten