Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
You are logged in as:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Bereid een kort deeg met alle ingrediënten en laat het kort rusten in de koeling. Verdeel het deeg vervolgens in twee gelijke delen en rol elk deel uit tot een dikte van 3,5 mm voor verdere verwerking.
2. Fruitige marsepeinvulling (25g)
Maak de Catania 50% zacht en meng deze met Topfil Finest Cherry. Voeg de fruitvulling geleidelijk toe in een klopper-mengelaar of met een cutter. Zorg ervoor dat je beetje bij beetje toevoegt en goed mengt voor een gladde massa.
3. Afwerking (0g)
Verdun de Sunset glaze indien gewenst, zodat deze later op het product kan worden aangebracht. Hak de noten grof voor een mooiere verdeling.
opbouw
Voorzie het eerste uitgerolde deegstuk van markeringen met een uitsteker van 9 cm, werk hierbij zo zuinig mogelijk. Benevel het deeg licht met water voor betere hechting.
Spuit in het midden van elke markering een dop fruitige marsepeinvulling, houd hierbij voldoende afstand van de rand.
Plaats het tweede uitgerolde deegstuk eroverheen en druk licht aan om lucht tussen de lagen te vermijden. Steek met de 9 cm uitsteker door het deeg zodat de vulling mooi in het midden zit.
Plaats deze discs in een ingevette bakring van 9 cm, doreer het oppervlak tweemaal met Sunset Glaze en bestrooi eventueel met nootjes.
Bak het geheel op 170°C gedurende 25-30 minuten met gesloten dampsleutel. Verwijder na het bakken voorzichtig de bakringen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.