Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Agrum Kalamansi

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

Vorm : Chocolate World CW1217

  1. Kalamansigelei
  2. Witte chocolade ganache met kalamansi

WERKWIJZE

OPBOUW

  • Tempereer de Belcolade Selection Blanc Intense 31 Cacao-Trace drops en mouleer de vormen.
  • Laat kristalliseren gedurende 1 uur aan 16°C met een relatieve vochtigheid van max. 60%.
  • Spuit kalamansi gelei (1) in de gemouleerde vorm.
  • Vul de vorm verder af met de kalamansi ganache (2).
  • Laat de ganache kristalliseren gedurende 12 uur aan 16°C met een relatieve vochtigheid van max. 60%.
  • Sluit de vorm af met getempereerde Belcolade Selection Blanc Intense 31 Cacao-Trace.
  • Ontvorm indien mogelijk.
  • Bewaar aan 16°C met een relatieve vochtigheid van max. 60%.