Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Meng de suiker en het water in een pan en verwarm tot 118°C. Haal van het vuur en voeg de halzenoten toe. Meng tot een zanderige textuur. Plaats terug op het vuur en karamelliseer het mengsel al roerend met een spatel.
Wanneer het koken klaar is, voeg de kruidnagel toe en giet op een siliconen mat. Maal het geheel na afkoeling in kde Robot Coupe tot een vrij fijne pasta zonder al teveel te verwarmen.
Bewaren op een droge plaats bij 18°C.
2. Kader Praliné
Meng alle ingrediënten en tempereer het geheel op 24°C.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.