Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Wanneer de ganache 35°C bereikt, voeg de koude boter toe en mix met een staafmixer.
Gebruik de ganache op 30°C. Spuit de Tonka ganache in gemouleerde pralinevormen (1) en laat 12 uur kristalliseren met een relatieve luchtvochtigheid lager dan 60%.
Sluit de vorm af met getempereerde chocolade. Ontvorm.
Vorm: CW1867
3. Vanille Marshmallow
Week het gelatinepoeder vooraf in koud water.
Kook de suiker, de invertsuiker (1) en het water samen. Voeg de glucose toe en kook tot 126°C.
Haal de suikersiroop van het vuur, doe dit mengsel in de kom van een klopper en voeg de invertsuiker (2), de vanille en de voorgeweekte gelatine toe.
Klop tot een gladde marshmallow met een temperatuur rond de 40°C. Voeg de suikersiroop toe en meng met een klopper.
Spuit met behulp van een spuitzak de marshmallow in met pure chocolade gemouleerde pralinevormen en plaats hierin de vorm met Tonka ganache (2).
Laat dit 2-3 uur opstijven in de koelkast op 16°C.
Vorm: CW1971
4. Citroencrumble
Meng alle ingrediënten behalve de cacaoboter tot een homogeen kruimelig deeg.
Leg de crumble op een bakplaat en bak hem ongeveer 14 min. op 170°C met open dampsleutel.
Laat afkoelen. Meng de crumble met de gesmolten en getempereerde cacaoboter en duw de crumble in de aangewezen vorm.
Laat 1 uur afkoelen in de koelkast en ontvorm de koekjes.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.