Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

The Speculoos

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

Recept voor 3 kaders van 24x36cm

  1. Krokante speculaas bodem
  2. Speculaas ganache

WERKWIJZE

OPBOUW

  • Verdeel de krokante speculaas bodem over 1 kader (3 mm) voorzien van een bakpapier, gesjabloneerd met getempereerde Belcolade Selection Noir Cacao-Trace, en laat harden.
  • Verdeel vervolgens de speculaas ganache over 1 kader (3 mm) bovenop de krokante speculaas bodem en laat 12 uur kristalliseren op 16-18°C met een vochtigheid van maximum 60%.
  • Snijd de kader los en verwijder.
  • Strijk hierover vervolgens een dunne laag getempereerde Belcolade Selection Noir Cacao-Trace en snijd onmiddellijk in rechthoeken van 4x6,5cm aan de hand van de guitar alvorens kristallisatie van de chocolade.
  • Enrobeer met getempereerde Belcolade Selection Noir Cacao-Trace en werk af.
  • Bewaar aan 16°C met een relatieve vochtigheid van max. 60%.