Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
You are logged in as:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Meng alle ingrediënten met de vlinder tot een homogeen deeg. Rol het deeg uit tot een dikte van 2,7 mm en bekleed de bakringen van 7 cm doorsnee en 2 cm hoog.
2. Amandelbeslag (25g)
Meng eerst de Tegral Amanda met de zachte MimeticIncorporation. Voeg vervolgens de vloeistoffen (op kamertemperatuur) toe en meng tot een homogeen beslag. Meng het beslag nog 2-3 minuten op gemiddelde snelheid. Klop het eiwit en de suiker op tot een stevige meringue en meng dit voorzichtig door het frangipanebeslag.
TIP: Voeg eventueel enkele druppels bittere amandelessence toe voor een intensere amandelsmaak.
3. Amandel Pralin (6g)
Meng alle ingrediënten totdat de suiker gelijkmatig rond het schaafsel verdeeld is.
4. Fruit (12g)
Gebruik hiervoor noorderkrieken uit blik en laat deze goed uitlekken, of gebruik diepvrieskersen.
opbouw
Vul de met amandelzanddeeg beklede bakringen voor 2/3 met het amandelbeslag.
Plaats hierin 3 à 4 kersen en bestrooi het oppervlak met de amandelpralin.
Bak gedurende 30-35 minuten op 175°C met gesloten dampsleutel.
Verwijder de bakringen na licht afkoelen.
Bestrooi na volledig afkoelen gedeeltelijk of geheel met decorsuiker.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.