1. Amandel pecan dacquoise | Meng de poedersuiker, het amandelpoeder en de bloem en zeef. Klop de eiwitten met de suiker tot een stevige massa. Meng beide composities voorzichtig door elkaar met behulp van een spatel. Spuit cirkels op een geperforeerde siliconen mat. Strooi er pecannotenstukjes over en zeef er wat poedersuiker over. Bak 10 min. op 190°C met gesloten dampsleutel. Laat afkoelen. |
---|---|
2. Karamelbasis | Doe eerst de glucose in de pan en giet er de suiker bij, begin te koken. Verwarm de room samen met het zout in de microgolfoven. Wanneer u een mooie karamelkleur krijgt, blus met de verwarmde room en meng. Houd de karamel apart voor verdere bereidingen. |
3. Karamel meringue botercrème | Kook het water en de suiker tot 121°C en voeg deze toe aan het opgeklopte eiwit. Maak de boter en de karamelbasis samen zacht. Smelt de Belcolade Origins Blanc Papua New Guinea 36% Cacao-Trace en voeg deze toe aan de boterkaramel samenstelling. Wanneer de Italiaanse meringue stevig is en afgekoeld tot kamertemperatuur kan u deze met een spatel toevoegen aan de boterkaramelcrème. Meng voorzichtig. |
4. Witte chocolademousse | Meng het koude water met het gelatinepoeder en laat 10 min. weken. Verwarm de room (1) en de melk tot 80°C en giet op de chocolade. Meng tot een ganache. Smelt de gelatinemassa en voeg deze toe aan de voorgaande bereiding. Wanneer de ganache een temperatuur van 32°C bereikt, voeg de halfopgeklopte room (2) toe met een spatel. |
5. Witte karamelglazuur | Meng het koude water met het gelatinepoeder en laat 10 min. weken. Breng de melk en de karamelbasis samen aan de kook. Giet deze samenstelling op de chocolade en meng met een spatel. Voeg de gelatinemassa toe en meng opnieuw. Voeg de Puratos Miroir l'Original Neutre toe en meng met een staafmixer. Een nacht bewaren bij kamertemperatuur. |
Product werd toegevoegd aan winkelwagen
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.