Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Wanneer de Italiaanse meringue stevig is en afgekoeld tot kamertemperatuur kan u deze met een spatel toevoegen aan de boterkaramelcrème. Meng voorzichtig.
4. Witte chocolademousse
Meng het koude water met het gelatinepoeder en laat 10 min. weken.
Verwarm de room (1) en de melk tot 80°C en giet op de chocolade. Meng tot een ganache.
Smelt de gelatinemassa en voeg deze toe aan de voorgaande bereiding.
Wanneer de ganache een temperatuur van 32°C bereikt, voeg de halfopgeklopte room (2) toe met een spatel.
5. Witte karamelglazuur
Meng het koude water met het gelatinepoeder en laat 10 min. weken.
Breng de melk en de karamelbasis samen aan de kook.
Giet deze samenstelling op de chocolade en meng met een spatel.
Spuit eerst wat karamel meringue botercrème (2+3) in een halve bolvorm van 10 cm diameter en leg er een amandel pecan dacquoise (1) op. Herhaal dit met 3 lagen karamel meringue botercrème en 3 lagen amandel pecan dacquoise. Plaats in de diepvries en ontvorm achteraf.
Spuit 100 g witte chocolademousse (4) in een halve bolvorm van 12 cm diameter en duw er het bevroren interieur (1+2+3) in. Opnieuw invriezen.
Verwarm de witte karamelglaçage(5) opnieuw tot 35°C en meng met een staafmixer. Voeg wat water toe indien nodig om deze een beetje vloeibaarder te maken.
Glaceer de taart en versier de Pecan Caramel Dome met een chocoladedecoratie.
Vul de bovenste chocoladedecoratie met wat overgebleven karamelbasis (2).
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.