Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Meng alle ingrediënten samen met de vlinder tot een homogeen deeg. Rol uit op 2,5 mm dikte en fonceer ringen van 6,5 cm Ø en 2 cm hoog. Bak af in de vloeroven op 170°C gedurende ± 20 min. met open dampsleutel.
Meng de melk, de room, de suiker en het eigeel en verwarm deze bereiding tot 85°C door continu te mengen. Giet deze warme bereiding door een puntzeef op de Selection Noir 55 Cacao-Trace drops. Mix met een staafmixer tot je een zalvige en homogene textuur bekomt. Breng op smaak met de sinaasappelzeste.
4. Opgeklopte Chocoladeroom
Verwarm de Chantypak en de room tot 60°C. Giet deze bereiding op de Selection Noir 55 Cacao-Trace drops en de invertsuiker. Mix tot een homogene textuur en plaats in de koeling aan 4-6°C gedurende 12 uur. Klop vervolgens op zoals slagroom. TIP: niet te ver kloppen om een mooie gladde verwerking te hebben.
Tempereer de gesmolten chocolade. Strijk de chocolade tussen 2 guitar sheets dun uit en steek cirkels uit van dezelfde doorsnede als de tartelette. Laat uitkristaliseren.
Breng op de bodem van de tartelette (1) een laagje krokante bodem (2) aan.
Vul de tartelette tot 2/3de met de crémeux chocolat noir (3) en plaats een dun laagje amandelbiscuit. Laat uitkristaliseren in de koeling.
Eens uitgekristaliseerd, hierop met de opgeklopte chocoladeroom (4) een open ring spuiten en vul dan de ontstane ruimte met de mandarijn-orangettevulling (5).
Plaats het geheel kort in de diepvries om daarna de dunne schijf chocoladedecor (6) erop te plaatsen.
Verwarm deze licht met een heteluchtpistool zodat deze de contouren van de ondergrond overneemt.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.