Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Zeste

Gecreëerd door Stéphane Leroux

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

Pour 6 taartjes van 18cm diameter  op 2,5 cm hoog

  1. Hazelnoot boterdeeg
  2. Sinaasappel en Yuzu compote
  3. Jocondebiscuit
  4. Sinaasappelsiroop 
  5. Crémeux So’Choc

WERKWIJZE

OPBOUW

  • Maak een bodem van 4 mm dikte met het hazelnootbladerdeeg (1).
  • Snijd cirkels uit met een diameter van 18 cm en een dikte van 2,5 cm.
  • Bak de vormen blind op een geperforeerde siliconen matje op 180°C.
  • Zodra volledig afgekoeld, voeg 120 g sinaasappel en yuzucompote (2) toe aan elke vorm.
  • Plaats hierop onmiddellijk een schijf Jocondebiscuit (3) gedrenkt in sinaasappelsiroop (4).
  • Giet vervolgens ongeveer 200 g tot 250 g van de Belcolade Expression So'Choc crémeux (5) tot aan de rand van elke taartvorm.
  • Laat minimaal 4 uur opstijven aan 4°C.
  • Garneer met een zeer dunne schijf pure chocolade.