Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Meng de boter en de poedersuiker samen met de vlinder tot een zachte massa.
Voeg daarna het zout en de getempereerde eieren toe.
Voeg tot slot de gezeefde bloem en het hazelnootpoeder toe en meng het deeg samen, zonder te kneden.
Rol het deeg uit in een vierkant en bedek met vershoudfolie.
Zet dit opzij aan 4°C gedurende tenminste 2 uur alvorens te gebruiken.
2. Sinaasappel en yuzu compote
Voeg de sinaasappelpuree, het yuzusap en de suiker toe aan een Robot Cook.
Meng de pectine erdoor en kook op 103°C.
Zet de Robot Cook uit en week de geblancheerde zestes van sinaasappel in water tot ze perfect mals zijn.
Kook verder in de Robot Cook gedurende een fractie van een seconde om te voorkomen dat de schil te ver gemixt wordt. Giet het mengsel in een kom, voeg de vooraf geweekte gelatine toe en meng alles goed door elkaar.
Bedek de compote met vershoudfolie en zet het apart aan 4°C tot het volledig is afgekoeld.
3. Jocondebiscuit
Mix 380 g suiker en het amandelpoeder met de vlinder.
Voeg geleidelijk de hele eieren toe en klop het mengsel op in tweede versnelling.
Zodra opgeklopt, voeg je de gezeefde bloem toe, vervolgens de afgekoelde gesmolten boter en meng dit met een spatel.
Voeg de opgeklopte eiwitten en 50 g suiker toe en meng vervolgens verder met de spatel.
Leg het biscuitdeeg op siliconen matten en verdeel 600 g per mat.
Bak op 220°C gedurende ongeveer 5 minuten.
Dek af en zet opzij aan 4°C of in de diepvries.
4. Sinaasappelsiroop
Maak een siroop met het water en de suiker.
Voeg het sinaasappelsap en de Cointreau toe.
Dek af met huishoudfolie aan 4°C.
5. Crémeux So’Choc
Verwarm de melk samen met de glucose en voeg vervolgens de eidooiers toe die zijn opgeklopt met de suiker.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.