Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
You are logged in as:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Meng alle ingrediënten samen met de vlinder tot een kort deeg, rol het deeg uit op 3 mm.
2. Amandel-kokos beslag (140g)
Smelt de Mimetic Incorporation (40°C). Meng de rest van de ingrediënten met de vlinder gedurende 2 minuten op gemiddelde snelheid. Voeg de gesmolten Mimetic Incorporation straalsgewijs toe en meng nog 2 minuten op gemiddelde snelheid.
3. Mango vulling (140g)
Kant en klaar te gebruiken.
4. Spuitbare kokoscrunch (55g)
Meng de droge elementen en voeg het eiwit straalsgewijs toe tot een spuitbaremassa.
opbouw
Bekleed een drooggebakvorm van 16 cm doorsnee en 2,5 cm hoog.
Spuit onderin een spiraal van het amandel-kokosbeslag (140 g) en verdeel hierop de fruitmengeling (140 g).
Werk af met de spuitbare kokoscrunch (55 g).
Bak gedurende 40-42 minuten op 175°C met gesloten dampsleutel.
Ontvorm na licht afkoelen en laat verder afkoelen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.