1. Zanddeeg | Meng alle ingrediënten samen met de vlinder tot een homogeen deeg. Rol uit op 2,5 mm dikte en fonceer ringen van 6,5 cm Ø en 2 cm hoog. Bak af in de vloeroven op 170°C gedurende ± 20 min. met open dampsleutel. |
---|---|
2. Krokante Bodem | Maak de Pralicrac Chocolait Cacao-Trace zacht om gemakkelijk te verwerken. |
3. Karamel met Kokos | Verwarm de melk en de fleur de sel tot 60°C en voeg de Classic Coconut toe. Meng alles onder de Deli Caramel. |
4. Mango-passievulling | Lepel het vruchtvlees uit de passievrucht en meng met de Topfil Finest Mango Cubes 70%. |
5. Opgeklopte Chocoladeroom Blanc Kokos | Meng het gelatinepoeder met het water en laat gedurende 15 min. weken. Verwarm de melk tot 60°C en giet vervolgens op de Selection Blanc Intense 31 Cacao-Trace drops. Meng tot de chocolade gesmolten is en voeg dan de gesmolten gelatinemassa toe, gevolgd door de vloeibare Chantypak en room. Mix zorgvuldig met de staafmixer. Dek af met plastiekfolie en plaats in de koeling. Eénmaal de massa 4-5°C bereikt, kunnen we deze opkloppen. Alvorens op te kloppen, voegen we de Classic Coconut toe. (60 g/kg basis) |
6. Neutrale Glassage | Verwarm de Miroir Glassage Neutre tot 40-42°C. Verwerk de glassage aan 38-40°C. |
Product werd toegevoegd aan winkelwagen
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.