Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Tartelette Brownie Caramel

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Zanddeeg
  2. Krokante Bodem
  3. Karamelvulling
  4. Crémeux Amber
  5. Opgeklopte Chocoladeroom Amber
  6. Brownie
  7. Salted Pecan Crunch
  8. Spuitchocolade Noir
Recept voor 32 stuks

WERKWIJZE

Download de Booklet in pdf-formaat

OPBOUW

  • Breng op de bodem van de tartelette (1) een laagje krokante bodem (2) aan. Spuit hierop een spiraal karamelvulling (3). Vul de tartelette tot de rand met de crémeux Amber (4) en laat uitkristaliseren in de koeling.
  • Werk het oppervlak af met de opgeklopte chocoladeroom Amber (5), de brownieblokjes (6) en de salted pecan crunch (7). Plaats in de diepvries.
  • Wanneer het geheel koud is, het oppervlak afspuiten met de spuitchocolade noir (8) met behulp van een spuitpistool.

Ontdek

Gelijkaardige recepten