Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
You are logged in as:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Meng alle ingrediënten kort tot een homogeen deeg en laat het even opstijven in de koeling. Rol het deeg uit tot een dikte van 2,7 mm en bekleed hiermee geperforeerde ringen van 65 mm doorsnede. Laat de ringen goed terugkoelen voordat je ze gaat bakken. Bak in de vloeroven op 170°C gedurende ongeveer 18 minuten met open dampsleutel. Ontvorm de gebakjes als ze licht afgekoeld zijn
2. Chocoladecoating (4g)
Smelt de Belcolade Selection Noir chocolade samen met de cacaoboter. Laat de massa al roerend afkoelen tot 30°C en strijk of spuit de binnenkant van de croutons in met de chocoladecoating.
3. Pralinévulling (16g)
Smelt de cacaoboter en voeg deze aan de Praliné AmandeMarcona toe. Let er wel op dat de praliné op kamertemperatuur is, zeker niet te koud, anders blokkeert de cacaoboter direct. Dresseer 16 g in de croutjes en laat deze mooi opstijven.
4. Koffie ganache (24g)
Rooster de grof gebroken koffiebonen op 130°C gedurende +/- 18 min. Voeg de warme bonen aan de koude room toe en laat deze min 12 uur infuseren. Zeef na het infuseren de koffiebonen uit de room en weeg terug bij tot 280 gram. Verwarm deze room samen met de glucose tot 80°C en giet deze op de Belcolade Origins Blanc PNG chocolade met de cacaoboter en maak een ganache. Laat de ganache afkoelen tot 35°C en mix daarna de boter onder. Vul de croutjes mooi af met deze ganache.
opbouw
Nadat de croutjes zijn opgebouwd plaats deze in de koelkast.
Snij de croutjes als ze nog bevroren zijn met de chefcut in 3 gelijke partjes.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.