Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Meng alle ingrediënten samen met de vlinder tot een homogeen deeg. Rol uit op 2,5 mm dikte en fonceer ringen van 6,5 cm Ø en 2 cm hoog. Bak af in de vloeroven op 170°C gedurende ± 20 min. met open dampsleutel.
Maak met de melk (35°C) en de Cremygel een crème pâtissière. Smelt de Selection Noir 55 Cacao-Trace drops tot 45°C en meng de crème pâtissière met de gesmolten chocolade. Let op dat de ganache een temperatuur heeft van 38-40°C. Spatel hier de half opgeklopte Chantypak en room stapsgewijs onder.
4. Amandel-chocolade Joconde
Rooster de Amandes Râpées en verwerk onmiddellijk wanneer deze nog warm is. Klop alles samen op, met uitzondering van de Mimetic Incorporation en de Selection Noir 55 Cacao-Trace drops, gedurende 8 min. op hoogste snelheid. Smelt de Mimetic Incorporation en de Selection Noir 55 Cacao-Trace drops tegelijkertijd en voeg deze op het einde van de opkloptijd straalsgewijs toe. Laat op lage snelheid gedurende 1 min. mengen. Strijk het beslag uit op 6 mm dikte, doe dit op een breedte van 36 cm en 59 cm lang met behulp van een trekbakje. Bak af in een vloeroven op 230°C gedurende ± 5 min. met gesloten dampsleutel. Haal uit de oven, verwijder onmiddellijk van de plaat en zodra afgekoeld, verpakken. Steek schijfjes van 3,5 cm uit.
5. Aardbeienvulling
Klaar voor gebruik.
6. Opgeklopte Chocoladeroom Blanc Smoobees
Meng het gelatinepoeder met het water en laat gedurende 15 min. weken. Verwarm de melk tot 60°C en giet vervolgens op de Selection Blanc Intense 31 Cacao-Trace drops. Meng tot de chocolade gesmolten is en voeg dan de gesmolten gelatinemassa toe, gevolgd door de vloeibare Chantypak en room. Mix zorgvuldig met de staafmixer. Dek af met plastiekfolie en plaats in de koeling. Eénmaal de massa 4-5°C bereikt, kunnen we deze opkloppen. Op het einde voegen we de Smoobees Strawberry toe (100 g/kg basis).
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.