Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Tartelette Peer Amandel Rum

Ingrediënten

compositie

  1. Zanddeeg voor drooggebak met hazelnoot
  2. Amandel-rum beslag
  3. Perenvulling
  4. Crumble hazelnoot-cacao 

werkwijze

12 taarten van 16cm

opbouw

  • Bekleed een drooggebakvorm van 16 cm doorsnee en 2,5 cm hoog. 
  • Spuit onderin een spiraal van het amandel-rhumbeslag (140 g) en verdeel hierop de fruitmengeling (140 g). 
  • Bestrooi het oppervlak met de crumble hazelnoot-cacao (65 g). 
  • Bak gedurende 40-42 minuten op 175°C met gesloten dampsleutel. 
  • Ontvorm na licht afkoelen en laat verder afkoelen.
  • Decoreer met bloemsuiker of decorsuiker.

Ontdek

Gelijkaardige recepten