Meng alle ingrediënten samen met de vlinder op trage snelheid gedurende 4 min. Strijk het beslag uit op een bakplaat van 40x60 cm, voorzien van bakpapier. Bak af op 190°C gedurende ±14 min. met gesloten dampsleutel. Laat afkoelen en plaats op de krokante bodem (2). Bewaar in de diepvries.
Snij de amandelbiscuit (2+3) in 24 gelijke rechthoeken van 5x19 cm. Spuit een band van ±45 g kastanjecrème (4) centraal over de volledige lengte van de biscuit en laat opstijven in de diepvries. Vul de siliconen vorm (ref. Sasa Demarle Flexipat FX 02299) met 80 g mangovulling (5). Plaats hierin het interieur (2+3+4) met de krokante bodem naar boven en druk aan tot de mangovulling de biscuit raakt. Plaats in de diepvries en ontvorm zodra mogelijk. Vul dezelfde siliconenvorm met 90 g kastanjemousse (6) en duw hierin het bevroren interieur (2+3+4+5) met de krokante bodem naar boven, tot de mousse en het interieur gelijk komen met de rand. Plaats in de diepvries en ontvorm zodra mogelijk. Vernevel lichtjes met de spuitchocolade (7) en plaats op de zanddeegbodem (1). Spuit een lijn kastanjecrème (25 g) bovenop het gebak en werk verder af naar wens.
Tip: gebruik voor de afwerking de rest van de kastanjemousse en eventueel gedroogde meringue.