Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Kersen Zwarte Bom

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Kersenbiscuit
  2. Diplomaat kersen
  3. Kersen-Amarenavulling
  4. Donkere chocolademousse
  5. Krokante Amarettibodem
  6. Spuitchocolade noir

WERKWIJZE

Download de Booklet in pdf-formaat

Opbouw

  • Steek uit de kersenbiscuit (1) ronde schijven met een diameter van 4cm en 5,5cm. Gebruik voor het interieur een siliconenmat met halve bolletjes (ref 1896).
  • Vul de mat met 10g kersen-Amarenavulling (3) en sluit af met een schijf kersenbiscuit (1) van 4cm.
  • Breng hierop 18g van de diplomaat kersen (2) aan en sluit af met de schijf kersenbiscuit van 5,5cm.
  • Plaats het geheel in de diepvries.
  • Vul een siliconenmat met individuele bolletjes (ref 1268) met 30g donkere chocolademousse (4) en plaats hierin het bevroren interieur, strijk de vorm bij en sluit af met de krokante Amaretti bodem (5).
  • Ontvorm de bevroren vorm, plaats opnieuw in de diepvries.
  • Spuit daarna de volledige bombe af met de spuitchocolade Noir (6) met een luchtdrukpistool. Bestrooi licht met cacaopoeder.
  • Ga met een heteluchtpistool licht over het oppervlak om speciaal effect te bekomen.
  • Decoreer met een chocoladedecoratie.