Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Tartelette Lait Noisette

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Lepelbiscuit
  2. Diplomaat Nuxel
  3. Melkchocolademousse
  4. Glassage melkchocolade
  5. Krokante bodem
  6. Decor Nuxel-hazelnoot

WERKWIJZE

Download de Booklet in pdf-formaat

Opbouw

  • Steek ronde schijven uit de lepelbiscuit (1) met een diameter van 5,5cm en vul de siliconenmat met halve bolletjes met 15g diplomaat Nuxel (2).
  • Breng in het midden in het midden een dop met Carat Nuxel Hazelnut aan van 3g.
  • Sluit af met het schijfje lepelbiscuit (1) en plaats in de diepvries.
  • Vul de vorm met 30g melkchocolademousse (3) en plaats hierin het bevroren interieur.
  • Strijk de vorm bij en sluit af met de krokante bodem (5).
  • Plaats in de diepvries.
  • Voorzie het oppervlak na het ontvormen van een baan decor Nuxel hazelnoot (6) en beleg deze volledig met geroosterde hazelnoten.
  • Plaats opnieuw in de diepvries.
  • Overgiet het gebakje met de glassage melkchocolade(4).
  • Werk af met een chocoladedecoratie.