Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Klop alle ingrediënten samen op gedurende 7 min. Laat het beslag 2 min opstijven. Strijk het beslag met behulp van een trekbakje uit op 7mm dikte op een breedte van 36cm en lengte van 50cm.
Breng extra beslag aan op het begin en ga met een kam terug over de plakken om hiermee een reliëf te bekomen. Bestrooi met bloemsuiker voor het afbakken. Bak af op 250°C gedurende +/- 4 min. met gesloten dampsleutel. Haal uit de oven en verwijder onmiddellijk van de plaat.
2. Diplomaat Nuxel
(375 g)
Meng het gelatinepoeder met het water en laat gedurende 15 min. weken. Maak met de melk (35°C) en de Cremygel een crème pâtissière. Meng de crème pâtissière met de Carat Nuxel Hazelnut.
Smelt de gelatine en voeg deze toe. Let op dat de massa een temperatuur heeft van 30-32°C. Spatel hieronder stapsgewijs de half opgeklopte Chantypak en room.
3. Melkchocolademousse (700 g)
Breng de melk en de room aan de kook. Giet de kokende massa al roerend op het eigeel en verwarm tot 82°C. Giet de crème anglaise op de Selection Lait 34 Cacao-Trace en Selection Noir 55 Cacao-Trace drops en laat even staan. Meng tot een emulsie en verwerk op 30-32°C.
Spatel nu de halfopgeklopte Chantypak en room geleidelijk onder de vorige bereiding.
4. Glassage melkchocolade (200 g)
Meng het gelatinepoeder met het water en laat 15 min. weken.
Breng de melk en de glucose aan de kook. Giet op de Selection Lait 34 Cacao-Trace drops. Voeg toe en meng de Miroir l’Original Neutre en gesmolten gelatinemassa. Zorg dat de temperatuur van deze massa rond de 40°C is. Mix met een staafmixer. Laat één nacht uitkristalliseren in de koeling. Verwerk de glassage op 35-36°C.
5. Krokante bodem
(150 g)
Maak de Pralicrac Chocolait Cacao-Trace zacht en voeg de gesmolten Selection Noir 55 Cacao-Trace toe. Strijk uit op een breedte van 40cm en een lengte van 49cm. Laat licht opstijven en snij hieruit banden van 6,5cm op 49cm. Plaats in de diepvries om gemakkelijk te verwerken.
6. Decor Nuxel-hazelnoot (40 g)
Gebruik de Carat Nuxel Hazelnut puur. Rooster de hazelnoten om later te gebruiken.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.