Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Buche Lait Noisette

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

Voor 6 buches van 50 cm

  1. Lepelbiscuit
  2. Diplomaat Nuxel
  3. Melkchocolademousse
  4. Glassage melkchocolade
  5. Krokante bodem
  6. Decor Nuxel-hazelnoot

WERKWIJZE

Download de Booklet in pdf-formaat

Opbouw

  • Snij banden van 13cm op 50cm van de lepelbiscuit (1) en plaats in een buchettevorm.
  • Vul deze vorm met 375g diplomaat Nuxel (2) en breng een baan in de diplomaat aan met Carat Nuxel Hazelnut van 100g.
  • Sluit af met een bandje lepelbiscuit (1) en plaats in de diepvries.
  • Vul een buchevorm met 650g melkchocolademousse (3), plaats hierin het bevroren interieur.
  • Strijk de vorm bij en sluit af met de krokante bodem (5).
  • Plaats in de diepvries.
  • Voorzie het oppervlak na het ontvormen van een baan decor Nuxel hazelnoot (6) en beleg deze volledig met geroosterde hazelnoten.
  • Plaats opnieuw in de diepvries.
  • Overgiet de buche met de glassage melkchocolade (4) en snij op maat.
  • Voorzie van chocoladedecoratie.