Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Smelt de Mimetic Incorporation. Klop alle ingrediënten, met uitzondering van de gesmolten Mimetic Incorporation, samen op gedurende 7 min. Voeg de gesmolten Mimetic Incorporation toe en meng nog 1 minuut op lage snelheid. Strijk het beslag uit op 7mm dikte, doe dit op een breedte van 36cm en 50 cm lang.
Bak af op 230°C gedurende 5 min. met gesloten dampsleutel.
2. Diplomaat kersen (1800 g)
Meng het gelatinepoeder met het water en laat gedurende 15 min. weken. Maak met de melk (35°C) en de Cremygel een crème patissière. Meng de crème pâtissière met de Topfil Finest Cherry Pieces 70% in de klopper mengelaar. Smelt de gelatinemassa en voeg deze toe aan een deel van de massa, meng daarna de rest hieronder. Spatel hieronder stapsgewijs de half opgeklopte Chantypak en room.
Kook een siroop van 120°C en voeg al roerend toe aan het eigeel.
Klop de massa op tot een luchtige textuur. Smelt de Selection Noir Intense 55 Cacao-Trace drops (45°C). Voeg een deel van de 3/4 opgeklopte Chantypak en room toe en meng tot een ganache.
Voeg de luchtige massa in twee stappen onder de ganache gevolgd door de resterende 3/4 opgeklopte room.
Zorg ervoor dat de ganache warm genoeg is voor je alle andere ingrediënten eronder mengt.
5. Krokante Amarettibodem (950 g)
Smelt de Selection Noir 55 Cacao-Trace drops en meng onder de zachtgemaakte Pralicrac Chocolait Cacao-Trace, spatel hieronder de gebroken Amaretti koekjes. Strijk de massa uit op een breedte van 40cm en 49cm lang. Laat licht opstijven en snij banden van 6,5x49cm. Plaats in de diepvries om gemakkelijk te verwerken.
6. Spuitchocolade noir (25 g)
Smelt alle ingrediënten samen tot 40°C en haal door een fijne zeef.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.