Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Cannelé Blanc Agrumes

INGREDIËNTEN

COMPOSITIE

  1. Rijke amandelbiscuit
  2. Crème brûlée
  3. Witte chocolademousse
  4. Citroencrème-mandarijn
  5. Krokante witte bladerdeegbodem
  6. Spuitchocolade blanc

WERKWIJZE

Download de Booklet in pdf-formaat

Opbouw

  • Plaats de diepgevroren crème brûlée (2) op de plak rijke amandelbiscuit (1).
  • Steek uit het interieur ronde schijven van 4cm diameter.
  • Spuit op elk schijfje een bol met de citroen-mandarijncrème (4) en plaats in de diepvries.
  • Vul een canelé vorm met 40g witte chocolademousse (3) en plaats hierin het bevroren interieur, strijk licht bij en sluit af met een schijfje van de krokante witte bladerdeegbodem (5).
  • Plaats het geheel in de diepvries.
  • Ontvorm wanneer het bevroren is en spuit het geheel volledig af met een luchtdrukpistool gevuld met de spuitchocolade blanc (6).
  • Decoreer daarna naar wens.