Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Cakebar Chocolade Abrikoos

Ingrediënten

compositie

  1. Kruimeldeeg chocolade 
  2. Cakebeslag chocolade 
  3. Abrikozenvulling 
  4. Pecan pralin

werkwijze

opbouw

  • Bekleed een bakplaat van 60x40x5 cm met bakpapier.
  • Verdeel 1200 g chocolade kruimeldeeg gelijkmatig over de bakplaat.
  • Giet 2200 g chocolade cakebeslag over het kruimeldeeg en zorg dat het gelijkmatig verdeeld is.
  • Spuit diagonale banen van abrikozenvulling over het cakebeslag.
  • Bestrooi het geheel met pecan pralin.
  • Bak de taart 45 minuten op 180°C met een gesloten sleutel.
  • Laat de taart licht afkoelen en haal deze vervolgens uit de vorm.
  • Snijd de taart na volledig afkoelen in het gewenste formaat.