Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
You are logged in as:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Rooster het amandelpoeder en verwerk het direct terwijl het nog warm is. Klop alles samen gedurende 8 minuten op de hoogste snelheid en laat het daarna 1 minuut op lage snelheid mengen. Strijk het beslag uit tot een dikte van 7 mm met behulp van een trekbakje. Bak het af op 230°C gedurende ongeveer 7 minuten met de dampsleutel gesloten. Haal het uit de oven en verwijder het direct van de bakplaat.
2. Mandarijnvulling
Deze vulling is klaar voor gebruik.
3. Citrus Bavarois
Klop de room en de Chantypak samen op tot een dikke, vloeibare massa. Verwarm alle citrussappen tot 40 graden en voeg de Bavarois Neutre toe. Meng eerst een klein beetje room met de citrussappen om een homogene massa te creëren en spatel daarna voorzichtig de rest van de room erdoor.
4. Gele cacaospray
Smelt de cacaoboter volledig af. Mix de gele voedingskleurstof eronder.
5. Zanddeeg
Meng alle ingrediënten tot een homogeen deeg. Rol het deeg uit tot een dikte van 2,5 mm en steek vierkante, gekartelde vormen uit met de juiste uitsteker. Bak in de vloeroven op 170°C gedurende ongeveer 16 minuten met de dampsleutel open.
opbouw
Snijd drie plakken honingbiscuit van 30x40 cm en plaats een plak in een kader.
Verdeel 300 g mandarijnvulling over de plak. Herhaal dit nogmaals. Sluit af met de derde plak honingbiscuit.
Plaats het kader in de vriezer. Na het invriezen, ontvorm en snijd het interieur in stukken van 25x25 mm.
Neem vierkante siliconenvormen van 35x35 mm.
Vul deze voor driekwart met citrusbavarois. Duw het bevroren interieur in de mousse. Strijk de vormen glad en plaats de vormen in de vriezer.
Na het invriezen, ontvorm en spuit af met gele cacaospray. Plaats op een zanddeegbodem.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.