Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Kubus Citrus

Ingrediënten

compositie

  1. Honingbiscuit 
  2. Mandarijnvulling
  3. Citrus Bavarois 
  4. Gele Cacaospray
  5. Zanddeeg

Werkwijze

werkwijze

opbouw

  • Snijd drie plakken honingbiscuit van 30x40 cm en plaats een plak in een kader.
  • Verdeel 300 g mandarijnvulling over de plak. Herhaal dit nogmaals. Sluit af met de derde plak honingbiscuit.
  • Plaats het kader in de vriezer. Na het invriezen, ontvorm en snijd het interieur in stukken van 25x25 mm.
  • Neem vierkante siliconenvormen van 35x35 mm.
  • Vul deze voor driekwart met citrusbavarois. Duw het bevroren interieur in de mousse. Strijk de vormen glad en plaats de vormen in de vriezer.
  • Na het invriezen, ontvorm en spuit af met gele cacaospray. Plaats op een zanddeegbodem.

Ontdek

Gelijkaardige recepten