Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Javalimar

Ingrediënten

  1. Javanais Biscuit 
  2. Amande Marcona Crème au Beurre 
  3. Decor noten en gekonfijt fruit 
  4. Spiegel Marcona Blanc

werkwijze

1 kader 60x40 cm

opbouw

  • Maak in een kader van 60x40 cm een gebak met vier lagen javanaisbiscuit. 
  • Breng op de onderste laag biscuit een dun laagje chocolade aan als basis, plaats een bakpapier en draai om.
  • Verdeel 600 g Amande Marcona crème au beurre tussen elke laag biscuit en strooi hierop het decor van noten en gekonfijte sinaasappel (40 g hazelnoot, 40 g pistache, 100 g sinaasappel per laag). Zorg dat alles mooi verdeeld is.
  • Breng bovenaan een dunne laag crème au beurre van 300 g aan en plaats het geheel in de koeling om op te stijven.
  • Eenmaal opgesteven, breng een dunne laag Spiegel Marcona-Blanc aan op het oppervlak. Laat het kader verder opstijven en snijd het gebak op de gewenste maat.

Ontdek

Gelijkaardige recepten