Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Javanais

Ingrediënten

  1. Javanais Biscuit 
  2. Koffie Crème au Beurre 
  3. Ganachespiegel 

werkwijze

1 kader 60x40 cm

opbouw

  • Maak in een kader van 60x40 cm een kadergebak met 5 lagen javanaisbiscuit. 
  • Breng op de onderste laag biscuit een dun laagje chocolade aan als basis, plaats een bakpapier en draai om. 
  • Tussen elke laag biscuit verdelen we 600 g koffie crème au beurre. 
  • Bovenaan brengen we enkel een dunne laag crème au beurre aan van 300 g en plaatsen het geheel in de koeling om op te stijven. 
  • Eenmaal opgesteven brengen we aan het oppervlak een dunne laag van de ganachespiegel aan. 
  • Laat het kader verder opstijven en snijd deze op de gewenste maat.

Ontdek

Gelijkaardige recepten