Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Cakebar Marbre Nuxel

Ingrediënten

compositie

  1. Kruimeldeeg natuur
  2. Kruimeldeeg chocolade 
  3. Cakebeslag
  4. Cakebeslag chocolade 
  5. Nuxel vulling

werkwijze

opbouw

  • Bekleed een bakplaat van 60x40x5 cm met bakpapier.
  • Verdeel 600 g natuur kruimeldeeg en 600 g chocolade kruimeldeeg gelijkmatig over de bakplaat.
  • Verdeel 1100 g cakebeslag en 1100 g chocolade cakebeslag in banen naast elkaar over het kruimeldeeg.
  • Spuit diagonale lijnen van Nuxel-vulling over het cakebeslag.
  • Bestrooi het oppervlak met de rest van het natuur- en chocolade kruimeldeeg.
  • Bak de taart 45 minuten op 180°C met een gesloten sleutel.
  • Laat de taart licht afkoelen en haal deze vervolgens uit de vorm.
  • Snijd de taart na volledig afkoelen in het gewenste formaat.