Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Cakebar Framboos

Ingrediënten

compositie

  1. Kruimeldeeg natuur
  2. Cakebeslag
  3. Framboosvulling
  4. Amandel pralin

werkwijze

opbouw

  • Bekleed een bakplaat (60x40x5 cm) met bakpapier en verdeel hierop 1200 g kruimeldeeg gelijkmatig.
  • Verdeel vervolgens 2200 g beslag over het kruimeldeeg.
  • Spuit diagonale banen van frambozenvulling over het beslag en bestrooi met amandel pralin.
  • Bak de plaat in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 45 minuten met gesloten sleutel.
  • Laat het gebak licht afkoelen en verwijder het dan van de bakplaat.
  • Snijd het gebak na volledig afkoelen in de gewenste formaten.