Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
400 g Puratos Cremyvit + 1L water. Mengen gedurende 4 min op gemiddelde snelheid. Laat rusten gedurende 10 min en meng vervolgens nogmaals 1 min.
Werkwijze
Kneedtijd (spiraal)
4 min. in 1ste versnelling en 6 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
21°C
Massarijs
30 min. in de diepvries en vervolgens 2 toeren van 3. Plaats opnieuw in de diepvries gedurende 30 min. en geef nogmaals 1 toer van 3.
Opmaak
Uitrollen op 2,7 mm. Het deegstuk moet een breedte van 40 cm hebben. Strijk hierop een laag patisseriecrème van 2 mm. Bestrooi de onderste helft met Belcolade Grains K10. Plooi de bovenste helft over de onderste en snij banden van 2,5 cm. Twist de banden 4 maal alvorens ze op platen te leggen.
Eindrijs
± 90 min.; 27°C; 85% R.V.
Decoratie voor het bakken
Doreren met Puratos Sunset Glaze Xtlr.
Oventemperatuur
± 210°C
Baktijd
± 18 min. met lichte stoomtoevoeging. De laatste 3 min. van de baktijd, de sleutel openen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.