Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
You are logged in as:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
4 min. in 1ste versnelling en 6 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
22°C
Massarijs
Het deeg uitrollen tot een dikte van ± 1,5 cm en in plastiek afdekken (zodat het deeg sneller de koude kan opnemen). Dit gedurende 30 min. in de diepvries zetten (-18°C).
Toeren
2 toeren van 4 (2 dubbele toeren) of 3 toeren van 3 (3 enkele toeren) geven.
Bolrijs
30 min. in de koeling of 15 min. in de diepvries, afgedekt met een plastiek.
Opmaak
Het deeg uitrollen tot een dikte van 2,8 mm en in croissants verdelen (driehoeken met een basis van 11 cm en een hoogte van
22 cm). Oprollen en op platen plaatsen.
Eindrijs
90 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Met Puratos Sunset Glaze Xtlr doreren.
Oventemperatuur
210°C met een beetje stoom.
Baktijd
17-19 min.
Tip
De croissants kunnen ook worden gesneden met een kleinere basis en een grotere hoogte.
Opgelet
De dikte van uitrollen kan verschillend zijn van de ene tot de andere uitroltafel.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.