Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
4 min. in 1ste versnelling en 6 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
22°C
Massarijs
Na de kneding in de diepvries (-18°C) plaatsen gedurende 30 min.
Opmaak
Per kg deeg, 250 g Mimetic 20 of Mimetic 32 toevoegen. 2 toeren van 3 geven en opnieuw in de diepvries (-18°C) gedurende 30 min. plaatsen. Tenslotte nog een 3de toer van 3 geven. (1)
** Opmaak stap voor stap naast het recept bij de foto's.
Elk gekleurd deegstuk (2) uitrollen op 1,5 mm en 10 min. in de diepvries plaatsen. Ze op elkaar plaatsen en banden in de lengte snijden. Ze vervolgens een 2de keer in de diepvries gedurende 5-10 min. plaatsen. Het getoureerde deegstuk (1) uit de diepvries halen en er de gekleurde banden op plaatsen.
Uitsnijden croissant
Het deegstuk uitrollen op 2,8 mm en verdeel in croissants (driehoeken van 11 cm basis en 22 cm hoogte), oprollen en op platen plaatsen.
Uitsnijden chocoladekoek
Het deegstuk uitrollen op 3,2 mm en in rechthoeken van 8 x 12 cm verdelen. 2 Belcolade Selection Noir Belcosticks Cacao-Trace plaatsen en het deeg plooien. Op platen plaatsen.
Eindrijs
90-120 min.; 28°C; 80% R.V.
Oventemperatuur
210°C
Baktijd
18 min. met een beetje stoom. De sleutel gedurende de laatste 3 min. van de baktijd openen.
Werkwijze - Gekleurd deeg
Per 1700 g deeg heeft u 300 g extra deeg nodig om te kleuren (100 g zwart, 100 g geel en 100 g rood). Elk deegstuk met de kleurstof mengen, met de vlinder, tot een gekleurd deeg volgens gewenste intensiteit van de kleur.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.