Kneedtijd (spiraal) | 4 min. in 1ste versnelling en 6 min. in 2de versnelling. |
---|---|
Deegtemperatuur | 22°C |
Massarijs | Het deeg uitrollen tot een dikte van ± 1,5 cm en in plastiek afdekken (zodat het deeg sneller de koude kan opnemen). Dit tijdens 30 min. in de diepvries zetten (-18°C). |
Toeren | 2 toeren van 4 (2 dubbele) of 3 toeren van 3 (3 enkele) geven. |
Bolrijs | 30 min. in de koeling of 15 min. in de diepvries, afgedekt met een plastiek. |
Opmaak | Het deeg uitrollen tot een dikte van 3 mm en in rechthoeken van 8 cm (lengte van de chocoladestick) op 13 cm verdelen. Per deegstukje, 2 Belcolade pure bakstabiele chocoladesticks van 8 cm leggen en oprollen. Op platen plaatsen. |
Eindrijs | A) 75 min.; 28°C; 80% R.V. B) 65 min.; 28°C; 80% R.V. |
Decoratie | Met Puratos Sunset Glaze Xtlr doreren. |
Invriezen | A) In een shockvriezer (-30°C) plaatsen tot een kerntemperatuur van -8°C is bereikt. Vervolgens inpakken en bij -18°C bewaren. In beide gevallen de producten uit de diepvries halen en ze 20 min. op kamertemperatuur laten rusten alvorens te bakken. |
Oventemperatuur | 210°C met een beetje stoom. |
Baktijd | 17-19 min. |
De dikte van het uitrollen kan verschillend zijn van de ene tot de andere uitroltafel.
Product werd toegevoegd aan winkelwagen
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.