Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Spuit 20 g Carat Nuxel Hazelnut in een siliconen mat met halve bollen en een diameter van 4 cm. Plaats in de diepvries.
Werkwijze
Kneedtijd (spiraal)
5 min. in 1ste versnelling en 5 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
22°C
Massarijs
Na het kneden, de deegstukken uitrollen op ± 1,5 cm dikte en inpakken in plastiek. Dit om sneller de koude op te nemen. Deze gedurende 30 min. in de diepvries plaatsen aan -18°C.
Toeren
2 toeren van 4 geven (2 dubbele) of 3 toeren van 3 (3 enkele).
Bolrijs
30 min. in de koeling of 15 min. in de diepvries in plastiek verpakt.
Opmaak
Uitrollen op 74x38 cm.
Vierkant: 9x9 cm snijden (60 à 65 g).
Molentje: 9x9 cm snijden (60 à 65 g). De hoeken insnijden en in een molentje plooien.
Swirl: deegstuk in de breedte oprollen, zonder spanning, en snijden op 2 cm breed (60 à 65 g). In een siliconen mat leggen met een diameter van 9 cm.
Eindrijs
90 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Doreren met Puratos Sunset Glaze Xtlr.
Vierkant: de diepgevroren Carat Nuxel Hazelnut (2) induwen en bestrooien met een 50/50 mengeling Puratos Florex en gebroken hazelnoten.
Molentje: de diepgevroren Carat Nuxel Hazelnut (2) induwen en bestrooien met cacao-hazelnoot crumble.
Swirl: de diepgevroren Carat Nuxel Hazelnut (2) induwen en lichtjes bestrooien met Puratos Bresillienne 70%.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.