Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
You are logged in as:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Alles samen in een kookpan doen en deze opwarmen tot het kookpunt. Nadien laten afkoelen en onmiddellijk na het bakken gebruiken.
Werkwijze deeg
Kneedtijd (spiraal)
4 min. in 1ste versnelling en 8 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
22°C
Massarijs
Het deeg uitrollen tot een dikte van ± 1,5 cm en met plastiek afdekken (zodat het deeg sneller de koude kan opnemen). Dit gedurende 30 min. in de diepvries plaatsen (-18°C).
Afwegen
75 g
Handeling na afwegen
1 toer van 4 (dubbele toer) en 1 toer van 3 geven (enkele toer). De rozijnen bij de laatste toer verdelen over 2/3de van het deeg en toeplooien.
Bolrijs
30 min. in de koeling of 15 min. in de diepvries afgedekt met plastiek.
Opmaak
Het deeg uitrollen in rechthoeken van 74x40 cm en nadien banden snijden van 7 cm. Deze banden verdelen in ruiten van 20 cm hoogte (diagonale banden van 7 cm). De ruiten oprollen en met de sluiting naar beneden op bakplaten leggen.
Eindrijs
1 uur 30 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Doreren met Puratos Sunset Glaze Xtlr.
Baktijd
18 min.
Oventemperatuur
Inovenen op 210°C en de temperatuur na 1 min. laten zakken naar 170°C. De laatste 3 min. van de baktijd de temperatuur verhogen naar 175°C en de dampsleutel openen.
Decoratie na het bakken
Onmiddellijk na het bakken instrijken met suikersiroop (2).
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.