Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
5 min. in 1ste versnelling en 7 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
22°C
Massarijs
30 min. in de diepvries in plastiek.
Toeren
Geef 2 toeren van 3.
Tussenrijs
Plaats 20 min. in de diepvries of koeling onder plastiek.
Briochedeeg
Kneedtijd (spiraal)
8 min. in 1ste versnelling en 12 min. in 2de versnelling. Voeg de Soft’R Cashmere Acti-Plus en de boter toe in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
26°C
Massarijs
5 min.
Bolrijs
5-10 min.
Opmaak
Verdelen in 30 stuks.
Vullingen
Citroenvulling
Spuit ± 35 g Puratos Deli Lemon Pie in een siliconen vorm van 5 cm diameter en plaats in de diepvries. Duw deze vulling voor het bakken in de gerezen koek. De koek na het bakken opvullen met Deli Lemon Pie. Decoratie: spuit de Deli Lemon Pie spiraalsgewijs op een plakje zanddeeg en plaats deze op de gebakken koek.
Appelvulling
Meng 300 g Puratos Cremygel met 1 l melk. Spuit ± 35 g in een siliconen vorm van 5 cm diameter en plaats in de diepvries. Deze vulling voor het bakken in de gerezen koek duwen. Plaats na het bakken, met behulp van een ijsschep, een bol Puratos Topfil Apple Cubes 86% op de afgekoelde koek.
Cheesecake en blauwe bessenvulling
Meng 500 g Puratos Deli Cheesecake met 500 g Puratos Topfil Wild Blueberry 70% CL. Spuit ± 35 g in een siliconen vorm van 5 cm diameter en plaats in de diepvries. Deze vulling voor het bakken in de gerezen koek duwen. Vul de koek na het bakken op met Topfil Wild Blueberry 70% CL.
Opmaak
1. Rol het koekendeeg (1) uit op 5 mm dikte en 16 cm breed. Snij banden van 1 cm breed en leg 3 banden in de vorm van een ster met de bladering naar boven.
Opmaak
2. Maak deegbolletjes van 36 g met het briochedeeg (2) en maak hiermee een kransje.
Opmaak
3. Plaats het briochekransje op de gerezen bladerdeegster. Breng de uiteinden naar het midden zodat de bodem bedekt is. Plaats deze in een vormpje van 10 cm diameter alvorens in de rijskast te leggen.
Eindrijs
80 à 90 min., 26°C, 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
2 keer instrijken met Puratos Sunset Glaze Xtlr. Plaats de diepgevroren vulling (3) in het midden van de koek voor het inovenen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.