Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Voor 1,7 kg deeg, 200 g suiker verdelen tijdens de laatste toer.
Werkwijze
Kneedtijd (spiraal)
4 min. in 1ste versnelling en 6 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
22°C
Massarijs
De deegstukken uitrollen tot een dikte van ± 1,5 cm en met plastiek afdekken (zodat het deeg sneller de koude kan opnemen). Dit gedurende 30 min. in de diepvries plaatsen (-18°C).
Toeren
1 toer van 4 (dubbele toer) en 1 toer van 3 (enkele tour) geven. Voor het toeplooien van de laatste toer, de suiker (zie "Vulling") over 2/3de van het deegstuk verdelen en in 3 plooien zodat u 2 lagen heeft.
Bolrijs
30 min. in de koeling of 15 min. in de diepvries, afgedekt met plastiek.
Opmaak
Het deeg uitrollen tot een dikte van 5 mm, in vierkanten van 8,5 cm op 8,5 cm verdelen en de 4 hoeken naar binnen plooien. Deze met het slot naar onder leggen in een kleine taartvorm van 8 cm diameter, ingevet en bestrooid met grove suiker.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.