Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
You are logged in as:
Switch
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
4 min. in 1ste versnelling en 6 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
22°C
Massarijs
Het deeg uitrollen tot een dikte van ± 1,5 cm en met plastiek afdekken (zodat het deeg sneller de koude kan opnemen). Dit gedurende 30 min. in de diepvries plaatsen (-18°C).
Afwegen
60 g
Handeling na afwegen
2 toeren van 4 (2 dubbele toeren) geven.
Opmaak
30 min. in de koeling of 15 min. in de diepvries, afgedekt met plastiek.
Handeling na opmaak
Het deeg uitrollen in rechthoeken van 50 x 80 cm. Nadien in rechthoeken van 8,5 x 12 cm verdelen. 1 Selection Lait Gourmand Bar Cacao-Trace (2) leggen en oprollen. Op platen plaatsen.
Eindrijs
1u 30 min.; 28°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
Doreren met Puratos Sunset Glaze Xtlr.
Baktijd
18 min.
Oventemperatuur
Inovenen op 210°C en de temperatuur na 1 min. laten zakken naar 170°C. De temperatuur na 14 min. verhogen naar 175°C en de laatste 3 min. van de baktijd de dampsleutel openen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.