Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
De ingrediënten mengen en opkloppen gedurende 3 min.
Marsepeinvulling
De Aristo Primeur Cake opkloppen met de suiker en daarbij de zachtgemaakte marsepein 50% toevoegen.
Werkwijze
Kneedtijd (spiraal)
4 min. in 1ste versnelling en 4 min. in 2de versnelling.
Deegtemperatuur
22°C
Afwegen
1750 g
Massarijs
Het deeg gedurende een half uur in de vriezer plaatsen op -18°C.
Opmaak
Daarna de Mimetic in het midden van het deeg aanbrengen en 2 toeren van 3 geven. Daarna opnieuw een halfuur in de vriezer op -18°C. Tenslotte het deeg een derde toer van 3 geven en uitrollen tot een dikte van 4 mm. Vierkanten snijden van 10 cm op 10 cm. In het midden van het vierkant ongeveer 10 g marsepeinvulling (3) spuiten. De vier hoeken naar het midden plooien.
Eindrijs
75-90 min.; 27°C; 80% R.V.
Decoratie voor het bakken
2 x doreren met Puratos Sunset Glaze Xtlr en de crèmevulling (2) aanbrengen.
Oventemperatuur
200°C
Baktijd
18 min met lichte stoomtoevoeging. De laatste 3 min van de baktijd de sleutel openen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.