Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.

Eclair Rocher

Ingrediënten

Werkwijze

Compositie

  1. Soezenbeslag (zie pag. 3)
  2. Krokant deeg (zie pag. 3)
  3. Hazelnootmousse
  4. Karamel van chocolade en
  5. hazelnoot
  6. Hazelnootglassage
  7. Glassage van Pralicrac

Opbouw

Vul de eclair d.m.v. 3 gaatjes in de onderkant (1+2) met de hazelnootmousse (3) en spuit in dezelfde gaatjes ook een beetje van de karamel (4) en plaats in de vriezer. Glaceer de bovenkant met de hazelnootglassage (5), laat deze terug opstijven om dan vervolgens de onderzijde in de glassage van Pralicrac (6) te dippen. Werk af naar wens.

Ontdek

Gelijkaardige recepten