Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Verwarm het water en de melk tot 50 à 55°C. Meng deze met de vlinder samen met de andere ingrediënten gedurende 3 min. op hoge snelheid en vervolgens 1 min. op lage snelheid. Spuit eclairs met een effen spuitmond (diameter 16 mm).
2. Krokant deeg
Meng alle ingrediënten met de vlinder tot een homogeen deeg. Rol uit op 2 mm dikte, steek langwerpige plakjes uit en plaats op de eclair. Bak af op 180°C gedurende 6 min. met gesloten sleutel en ongeveer 30 min. op 170°C met open sleutel.
3. Crème met yuzu
Rasp de verse gember bij het water en voeg het yuzusap en de Cremyvit toe. Meng met een klopper gedurende 3 min. en laat 15 à 20 min. rusten. Verwarm de crème tot 35°C en voeg de gesmoltenSelection Blanc Intense Cacao-Trace drops (40°C) en boter toe. Mix met een staafmixer tot een mooie emulsie. Dek af met plasticfolie en bewaar in de frigo om op te stijven.
4. Vulling van aardbeien
Meng het gelatinepoeder met het water en laat 15 min. weken. Voeg de gesmolten gelatinemassa toe aan de Topfil Finest Strawberry 70% CL voor extra stabiliteit. Plaats in de koeling om op te stijven. Spuit baantjes fruitvulling volgens de lengte van de eclair. Plaats een plasticfolie op de fruitvulling en duw aan om een glad oppervlak te bekomen. Plaats in de diepvries.
5. Nappage
Kook de Harmony Classic Neutre in met het water.
Tip: Voeg een beetje vloeibare rode kleurstof toe om de kleur te accentueren. Dit is niet nodig als je Harmony Classic Ruby gebruikt.
Snij de eclair (1+2) horizontaal open. Vul de eclair tot aan de rand met de crème met yuzu (3). Dompel decor van aardbeienvulling (4) in warme nappage (5) en plaats bovenop de eclair. Werk verder af naar keuze.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.