Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Verwarm het water en de melk tot 50-55°C. Meng deze met de vlinder samen met de andere ingrediënten gedurende 3 min. op hoge snelheid en vervolgens1 min. op lage snelheid. Spuit eclairs met een effen spuitmond (diameter 16mm).
2. KROKANT DEEG
(8 g)
Meng alle ingrediënten met de vlinder tot een homogeen deeg. Rol uit op 2 mm dikte, steek langwerpige plakjes uit en plaats op de eclair. Bak af op 180°C gedurende 6 min. met gesloten dampsleutel en ongeveer 30 min. op 170°C met open dampsleutel.
3. CRÈME PÂTISSIÈRE AMBER (40 g)
Breng de melk, de helft van de suiker en de vanillestok aan de kook. Hou een klein deel koude melk apart (+/- 150 g). Meng de CPT New met de rest van de suiker, voeg de apart gehouden melk toe en maak een compositie. Wanneer de melk kookt, de vanillestok verwijderen en een deel van de melk aan de compositie toevoegen en mengen. Verlaag het vuur en voeg de compositie bij de rest van de kokende melk en breng terug aan de kook onder continu roeren. Laat 2-3 min. goed doorkoken.
Neem van het vuur, voeg de Selection Amber Cacao-Trace drops toe en meng. Verdeel de crème op een plaat en dek af met plastiekfolie om velvorming te voorkomen. Koel zo snel mogelijk af. Na afkoelen voor gebruik de crème loskloppen.
4. BROWNIE (15 g)
Smelt de Selection Noir Cacao-Trace drops samen met de koolzaadolie.
Maak de Mimetic Incorporation zacht. Meng alle ingrediënten met de vlinder gedurende 3 min. op gemiddelde snelheid, met uitzondering van de gesmolten chocolade. Voeg dan pas de chocolademengeling toe en meng 1 min. op matige snelheid. Verdeel 2500 g beslag op een plaat van 60x40 cm, voorzien van bakpapier. Bak gedurende 30-32 min. op 180°C met gesloten dampsleutel. Laat de brownie afkoelen, en snij nadien in kubusjes. Plaats deze in de diepvries tot gebruik.
5. SALTED PECAN CRUNCH (5 g)
Breek de pecannoten grof. Meng alles samen tot de suiker mooi rond de noten verdeeld is. Bak gedurende 10-15 min. op 170°C met een open dampsleutel tot deze mooi krokant gebakken zijn.
6. KARAMELVULLING (15 g)
Deze vulling is klaar voor gebruik.
7. SPUITCHOCOLADE NOIR (3 g)
Smelt beiden samen tot 40°C en passeer door een fijne zeef.
OPBOUW
Maak aan het oppervlak van de eclair (1+2) enkele gaatjes.
Vul de eclair via de gaatjes met de crème pâtissière Amber(3) en spuit op de eclair een royale baan karamelvulling (6).
Plaats hier bovenop de stukjes brownie (4) en de salted pecan crunch (5).
Plaats kort in de diepvries. Spuit het oppervlak af met de spuitchocolade noir (7).
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.