Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Verwarm het water en de melk tot 50 à 55°C. Meng deze met de vlinder samen met de andere ingrediënten gedurende 3 min. op hoge snelheid en vervolgens 1 min. op lage snelheid. Spuit eclairs met een effen spuitmond (diameter 16 mm).
2. Krokant deeg
Meng alle ingrediënten met de vlinder tot een homogeen deeg. Rol uit op 2 mm dikte, steek langwerpige plakjes uit en plaats op de eclair. Bak af op 180°C gedurende 6 min. met gesloten sleutel en ongeveer 30 min. op 170°C met open sleutel.
3. Chocoladecrème
Meng de helft van de suiker met de CPT New en de Cacaopoeder Cacao-Trace CP1 en maak een compositie met een klein deel van de melk. Voeg dan het eigeel toe. Breng de rest van de melk samen met de room en de resterende suiker aan de kook. Voeg eerst een klein deel aan de compositie toe en breng dan het geheel samen aan de kook gedurende enkele min.. Neem de crème van het vuur en voeg de Selection Noir Suprême Cacao-Trace drops en boter toe. Meng vervolgens tot een homogene massa, giet uit op een plaat en dek af met plasticfolie. Glad roeren voor gebruik.
4. Chocoladeglassage
Meng het gelatinepoeder met het water en laat 15 min. weken. Breng de melk, de glucose en de Cacaopoeder Cacao-Trace CP1 samen aan de kook. Giet op de Selection Noir Suprême Cacao-Trace drops en meng. Voeg de geweekte, gesmolten gelatine toe. Voeg nu ook de Miroir l’Original Neutre op kamertemperatuur toe en mix met een staafmixer. Laat één nacht rusten in de koeling. Verwerk de glassage aan 24 à 25°C.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.