Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Verwarm het water en de melk tot 50-55°C. Meng deze met de vlinder samen met de andere ingrediënten gedurende 3 min. op hoge snelheid en vervolgens1 min. op lage snelheid. Spuit eclairs met een effen spuitmond (diameter 16mm).
2. KROKANT DEEG
(8 g)
Meng alle ingrediënten met de vlinder tot een homogeen deeg. Rol uit op 2 mm dikte, steek langwerpige plakjes uit en plaats op de eclair. Bak af op 180°C gedurende 6 min. met gesloten dampsleutel en ongeveer 30 min. op 170°C met open dampsleutel.
3. CRÈME PÂTISSIÈRE AMANDEL
(40 g)
Breng de melk en de helft van de suiker aan de kook, hou een klein deel koude melk apart (+/- 150 g). Meng de CPT New met de rest van de suiker, voeg de apart gehouden melk toe en maak een compositie. Wanneer de melk kookt, een klein deel van de warme melk aan de compositie toevoegen en mengen. Verlaag het vuur, voeg de compositie bij de rest van de kokende melk en breng terug aan de kook onder continue roeren. Laat 2-3 min. goed doorkoken.
Neem van het vuur, voeg de Praliné Amande 50% toe en meng goed. Verdeel de crème op een plaat en dek af met plastiekfolie om velvorming te voorkomen. Koel zo snel mogelijk af. Na afkoelen wordt de crème voor gebruik losgeklopt.
4. APPEL-TATINVULLING
(55 g)
Verdeel de Topfil Pomme Facon Tatin 76% in een siliconen vorm die iets smaller en korter is dan de eclair. Plaats deze in de diepvries.
5. CROQUANT FLORENTINE
(8 g)
Verdeel de massa over een plaat van 60x40 cm, voorzien van bakpapier.
Bak af op 180°C gedurende 7-8 min. met gesloten dampsleutel. Na het uitovenen onmiddellijk bandjes snijden op 1 cm breed en 12 cm lang.
Eventueel na afkoelen de bandjes los van elkaar op een plaat met bakpapier plaatsen, en terug verwarmen in de oven. Op deze manier kan u ze tussen 2 golfplaatjes de gewenste vorm geven.
OPBOUW
Snij de eclair (1+2) open op het formaat van de vorm waarin de appel-tatinvulling is gedaan.
Vul de eclair voor 2/3de met de crème pâtissière amandel (3).
Plaats hierin de bevroren appel-tatinvulling (4) en strijk deze in met Puratos Miroir Neutre om wat glans te geven.
Na volledig ontdooien, decoreren met de croquant florentine (5).
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.