Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Verwarm het water en de melk tot 50-55°C. Meng deze met de vlinder samen met de andere de andere ingresiënten gedurende 3 min. op hoge snelheid en vervolgens 1 min. op lage snelheid. Spuit eclairs met een spuitmond effen (diameter 16 mm).
2. Krokant deeg
Meng alle ingrediënten met de vlinder tot een homogeen deeg. Rol uit op 2 mm dikte, steek langwerpige plakjes uit en plaats op de eclair. Bak af op 180°C gedurende 6 min. met gesloten sleutel en ongeveer 30 min. op 170°C met open sleutel.
3. Gekookte rijst
Kook de melk en de vanillestok. Voeg de rijst toe aan de melk en dek de pot af met een deksel. Laat verder garen op een laag vuur en roer regelmatig. Bij gewenste dikte, voeg de suiker toe en gaar nog 5 min. Dek het geheel af met plastic folie en plaats in de koeling. Even los spatelen voor gebruik.
4. Banketbakkersroom vanille
Voeg de uitgeschraapte vanille toe aan de melk en breng aan de kook samen met de helft van de suiker. Meng de rest van de suiker met de CPT Newen maak een compositie met een klein deel van de melk. Wanneer de melk kookt, voeg een klein deel aan de compositie toe en breng dan het geheel samen aan de kook gedurende enkele minuten. De crème van het vuur nemen en de boter toevoegen, op een plaat uitgieten en afdekken met plastic folie. Loskloppen voor gebruik.
5. Rijstcrème
Meng de los gespatelde rijst (3) met de banketbakkersroom (4). Spatel hieronder de opgeklopte Chantypak en room.
6. Aardbeiencompote
Snij de aardbeien in grove stukken. Kook de Starfruit Fraise samen met de Harmony Classic Neutre. Voeg de aardbeien toe en breng alles al roerend terug aan de kook. Kook kort door en giet alles op een plaat. Dek af met folie om af te koelen. Na afkoelen, los spatelen en in een spuitzak doen.
7. Aardbeien
Snij de aardbeien in dikke schijven en doe deze in een kom. Voeg een beetje Harmony Sublimo Neutre toe en meng voorzichtig. Zorg dat de aardbeien voorzien zijn van een dun laagje.
Snij de eclair (1+2) horizontaal open. Vul met een laag gekookte rijst (3) en spuit hierop vervolgens een laag aardbeiencompote (6). Spuit een lijn rijstcrème (4+5) tot boven de rand. Decoreer met de aardbeien (7) en een takje groen.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.