Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Verwarm het water en de melk tot 50-55°C. Meng deze met de vlinder samen met de andere ingrediënten gedurende 3 min. op hoge snelheid en vervolgens1 min. op lage snelheid. Spuit eclairs met een effen spuitmond (diameter 16mm).
2. KROKANT DEEG
(8 g)
Meng alle ingrediënten met de vlinder tot een homogeen deeg. Rol uit op 2 mm dikte, steek langwerpige plakjes uit en plaats op de eclair. Bak af op 180°C gedurende 6 min. met gesloten dampsleutel en ongeveer 30 min. op 170°C met open dampsleutel.
3. CRÈME PÂTISSIÈRE UGANDA
(40 g)
Meng de helft van de suiker met de CPT New en maak een compositie met een klein deel van de melk. Voeg dan het eigeel toe. Breng de rest van de melk samen met de resterende suiker aan de kook. Voeg eerst een klein deel hiervan aan de compositie toe en breng dan het geheel samen aan de kook gedurende enkele minuten. Neem de crème van het vuur en voeg de Origins Noir Uganda 80 Bio Cacao-Trace drops toe. Meng vervolgens tot een homogene massa, giet uit op een plaat en dek af met plastiekfolie. Voor gebruik, loskloppen om een smeuïge textuur te bekomen.
Meng het gelatinepoeder met het water en laat gedurende 15 min. weken. Verwarm de melk met de vanillestok tot 60°C en laat infuseren gedurende 15 min. Verwijder de vanillestok en verwarm de melk opnieuw tot 60°C. Giet vervolgens de melk op de Selection Blanc Intense Cacao-Trace drops. Meng tot de chocolade gesmolten is en voeg dan de geweekte gelatinemassa toe. Voeg vervolgens de vloeibare Chantypak en de room toe. Mix zorgvuldig met de staafmixer.
Dek af met plastiekfolie en plaats in de koeling. Eénmaal de massa 4-5°C bereikt, kan deze worden opgeklopt.
OPBOUW
Snij de eclair (1+2) horizontaal open.
Vul de eclair tot iets onder de rand met de crème pâtissière Uganda (3) en spuit hierin een royale baan abrikozenvulling (4).
Spuit het oppervlak af met de opgeklopte chocoladeroom Blanc Intense Vanille (5) en wat abrikozenvulling.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.