Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Verwarm het water en de melk tot 50-55°C. Meng deze met de vlinder samen met de andere ingrediënten gedurende 3 min. op hoge snelheid en vervolgens 1 min. op lage snelheid. Spuit eclairs met een spuitmond effen (diameter 16 mm).
2. Krokant deeg
Meng alle ingrediënten met de vlinder tot een homogeen deeg. Rol uit op 2 mm dikte, steek langwerpige plakjes uit en plaats op de eclair. Bak af op 180°C gedurende 6 min. met gesloten sleutel en ongeveer 30 min. op 170°C met open sleutel.
3. Basilicumcrème
Voeg de verse basilicumblaadjes toe aan het water en de Starfruit Citron. Mix met een staafmixer tot de blaadjes heel fijn zijn. Zeef de basilicumblaadjes eruit en behoudt enkel het sap. Voeg de Cremyvit hieraan toe en meng met een klopper gedurende 3 min. op hoge snelheid. Laat de crème 10 min. rusten en klop vervolgens mooi glad.
4. Basilicumgelei
Voeg de verse basilicumblaadjes toe aan het water en de Starfruit Citron. Mix met een staafmixer tot de blaadjes heel fijn zijn. Zeef de basilicumblaadjes eruit en behoudt enkel het sap. Verwarm het sap tot 40°C, voeg de Bavarois Neutre toe en meng. Giet uit in een willekeurige vorm en plaats in de diepvries. Snij in vorm naar keuze.
5. Aardbeien
Snij de aardbeien in willekeurige stukken en doe deze in een kom. Voeg een beetje Harmony Sublimo Neutre toe en meng voorzichtig. Zorg dat de aardbeien voorzien zijn van een dun laagje.
Snij de eclair (1+2) horizontaal open. Vul de eclair tot aan de rand met basilicumcrème (3). Decoreer met de aardbeien (5), de basilicumgelei (4) en kleine basilicumblaadjes.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.