Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Verwarm het water en de melk tot 50-55°C. Meng deze met de vlinder samen met de andere ingrediënten gedurende 3 min. op hoge snelheid en vervolgens1 min. op lage snelheid. Spuit eclairs met een effen spuitmond (diameter 16mm).
2. KROKANT DEEG (8 g)
Meng alle ingrediënten met de vlinder tot een homogeen deeg. Rol uit op 2 mm dikte, steek langwerpige plakjes uit en plaats op de eclair. Bak af op 180°C gedurende 6 min. met gesloten dampsleutel en ongeveer 30 min. op 170°C met open dampsleutel.
3. CRÈME VAN ZWARTE THEE (50 g)
Breng de melk tegen het kookpunt en laat hierin de Earl Grey thee infuseren gedurende 4 min. Verwijder de thee en breng de melk samen met de helft van de suiker aan de kook. Maak met de rest van de suiker en de CPT New een compositie met een beetje melk en maak een crème pâtissière. Kook het geheel goed door, neem de massa van het vuur en voeg de Selection Lait Cacao-Trace drops toe. Meng het geheel goed. Verdeel de crème op een plaat en dek af met plastiekfolie om velvorming te voorkomen. Koel zo snel mogelijk af. Na afkoelen, de crème loskloppen voor gebruik.
4. CITRUSVULLING
(23 g)
Snij of cutter de gekonfijte sinaassnippers fijn en meng met de Topfil Mandarin Smooth 60% en het limoensap. Voeg ook de zeste van de limoen toe voor een extra toets van citrus.
5. OPGEKLOPTE MELKCHOCOLADEROOM 5-KRUIDEN (25 g)
Meng het gelatinepoeder met het water en laat gedurende 15 min. weken.Verwarm de melk tot 60°C, giet vervolgens op de chinese 5-kruiden mengeling en de Selection Lait Cacao-Trace drops. Meng tot de chocolade gesmolten is en voeg dan de geweekte gelatinemassa toe. Voeg vervolgens de vloeibare Chantypak en de room toe. Mix zorgvuldig met de staafmixer. Dek af met plastiekfolie en plaats in de koeling. Eénmaal de massa 4-5°C heeft bereikt, kan deze worden opgeklopt.
6. SPUITCHOCOLADE LAIT (3 g)
Smelt beiden samen tot 40°C en passeer door een fijne zeef. Verwerk met een spuitpistool op luchtdruk.
OPBOUW
Maak 3 gaatjes in de bovenkant van de eclair (1+2). Vul de eclair tot 3/4de met de crème van zwarte thee(3).
Vul verder af door in elk gaatje de citrusvulling (4) aan te brengen.
Spuit het oppervlak af met de opgeklopte melkchocoladeroom 5-kruiden (5) en creëer met een warme buis een gootje.
Plaats vervolges in de diepvries en spuit daarna af met de spuitchocolade lait (6).
Decoreer met de citrusvulling en een chocoladedecoratie.
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.