Het lijkt erop dat u Internet Explorer 11 gebruikt. Dit wordt niet ondersteund door deze website. We raden u aan om Google Chrome te gebruiken voor de beste browser-ervaring.
You are impersonating as:
Switch user
Zoeken
Enter customer email address
Email not linked to customer number
You cannot impersonate the user
Email belongs to sales organisation than impersonator
Verwarm het water en de melk tot 50-55°C. Meng deze met de vlinder samen met de andere ingrediënten gedurende 3 min. op hoge snelheid en vervolgens1 min. op lage snelheid. Spuit eclairs met een effen spuitmond (diameter 16mm).
2. KROKANT DEEG
(8 g)
Meng alle ingrediënten met de vlinder tot een homogeen deeg. Rol uit op 2 mm dikte, steek langwerpige plakjes uit en plaats op de eclair. Bak af op 180°C gedurende 6 min. met gesloten dampsleutel en ongeveer 30 min. op 170°C met open dampsleutel.
3. MANGOCRÈME
(60 g)
Verwarm de volle melk tot 25°C en klop samen met de andere ingrediënten op gedurende 4 min. Voor gebruik even loskloppen.
4. KROKANTE COATING BLANC INTENSE (12 g)
Smelt de Selection Blanc Intense Cacao-Trace drops samen met de Cacaoboter Cacao-Trace en de koolzaadolie tot een temperatuur van 40°C. Mix goed zodat de vetten goed gemengd zijn. Voeg de Crousticrep Blond toe en mix het geheel kort om een niet te grove krokant te hebben. Verwerk de coating op 38-40°C.
5. OPGEKLOPTE CHOCOLADEROOM BLANC-KOKOSE
(25 g)
Meng het gelatinepoeder met het water en laat gedurende 15 min. weken. Verwarm de melk tot 60°C, giet vervolgens op de Selection Blanc Intense Cacao-Trace drops. Meng tot de chocolade gesmolten is en voeg dan de geweekte gelatinemassa toe. Vervolgens, voeg de vloeibare Chantypak en de room toe. Mix zorgvuldig met de staafmixer.
Dek af met plastiekfolie en plaats in de koeling. Eénmaal de massa 4-5°C heeft bereikt, kunnen we deze opkloppen. Alvorens op te kloppen, voegen we de Classic Coconut toe. (60 g/kg basis)
We gebruiken cookies om u de beste ervaring op onze website te bieden, om herhaalde bezoeken en voorkeuren te herkennen en om het verkeer te meten en te analyseren. Bekijk ons cookiebeleid voor meer informatie over cookies, inclusief hoe u ze kunt uitschakelen. Door op "Ik accepteer alle cookies" te klikken, gaat u akkoord met het gebruik van alle cookies.
Nous utilisons des cookies pour vous offrir la meilleure expérience sur notre site web, pour reconnaître les visites répétées et vos préférences ainsi que pour mesurer et analyser le trafic sur notre site web. Pour en savoir plus sur les cookies, y compris comment les désactiver, consultez notre Politique en matière de cookies. En cliquant sur « J'accepte », vous consentez à l'utilisation des cookies.